Geboortespecial

intuïtie: be my guide

 

Deze geboortespecial is speciaal voor jou mama! Een extraatje voor jouw mooiste bevalling en meer.

Jij weet dat jouw intuïtie spot on is. Je voelt het, weet heet, ziet het. Dat wat gezegd wordt over jou, je baby of de bevalling, maar voor jou niet klopt. Of dat wat voor jou klopt maar niet gezegd wordt.
  
Nu in de aanloop naar de bevalling, maar ook tijdens en erna want je intuïtie staat niet pas aan als je moeder bent, het staat nú al aan.

Laat je leiden vanuit joy!

Laten we samen je intuïtie versterken. Meer fun om het samen te doen.

Leer van mij en van elkaar. Leer ernaar te luisteren ook als anderen iets anders zeggen, menen of denken.
Jouw bevalling doet ertoe.

Het medische team ter ondersteuning van jouw wensen en afgestemd op jou omdat jij afgestemd bent op jezelf en je baby. 

 

'Ik wil gewoon mijn intuïtie volgen tijdens mijn bevalling.'

about

Geboortecoach

Jenny Op den Camp

De bevalling van mijn dochter Lauren in 2018 was echt een droombevalling, dankzij mijn eigen-wijsheid, innerlijke voorbereiding en fijne support. Ik geloof echt dat wij vrouwen gemaakt zijn om te bevallen, dat onze intuïtie ons leidt en dat bevallen bedoeld is om met plezier te doen. Dat je kunt afstemmen op je energie van bevallen en je moederinstinct met de juiste tools voor body & mind. De geboorte is iets prachtigs en mijn werk is er volledig op gericht om jou te inspireren, helpen en begeleiden naar jouw eigen droombevalling. 

Voor wie?

Voor de zwangere vrouw die ambitieus is en bewust bezig is met haar mooiste bevalling. Die zich bewust is van haar intuïtie, mooiste natuurlijke gaven, positief is, positiviteit zoekt en met plezier wil bevallen.

Doe je mee?

> afstemmen op je innerlijke wijsheid
> het pad volgen van moederinstinct & baarinstinct
> leer stevig in je schoenen staan, in je eigen kracht nu en tijdens je bevalling
> Zien, weten, horen & schrijven
> afstemmen op je geboorteteam
> Regie houden en toch flexibel zijn vanuit vertrouwen
> we doen het samen want dat is leuker
> Extra dimensie: de Wet van Aantrekking (love it!)

Dag: zaterdag 7 november
Timing: 13.30 – 15.00/15.30
Online: via Zoom
Bijdrage: € 55,-

baby, baby feet, bed

“Ze is er! De bevalling hebben we als heel bijzonder en positief ervaren, wat zeker mede dankzij de cursus is gelukt! Samen hebben we mijn ademhaling rustig kunnen houden en kon ik me volledig richten op ontspannen. We kijken met trots en een goed gevoel erop terug. Bij deze een dikke dankjewel voor de fijne voorbereiding met/bij jou!”

A & M

Hypnobirthingcursus maart 2020, bevallen mei 2020

I have your back

With love,
Intuition

Omdat mijn eerste bevalling geen soepel beloop kende en uiteindelijk is geëindigd in een keizersnede, zag ik enigszins op tegen mijn tweede bevalling die ik toch via de natuurlijke weg wilde laten verlopen (vbac). Jenny heeft mij geholpen met de tools van hypnobirthing, waardoor ik met meer vertrouwen en positieve kracht de bevalling tegemoet ben gegaan. Ze heeft een heel fijne, persoonlijke, mensgerichte benadering en neemt de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en zich daarin in te leven. Uiteindelijk heb ik een fantastische bevalling gehad, waar ik met warme en dankbare gevoelens op terugkijk. Ik ben ervan overtuigd dat Jenny’s training 1 van de factoren is geweest, die dit mede mogelijk heeft gemaakt.
Jenny, bedankt voor je fijne begeleiding! 

Tessa

Hypnobirthingcursus & ready for birth call 2020

baby, birth, child

Contact

Bellen: 06 52 563494, WhatsApp mag ook
E-mail: jenny@birthandjoy.nl