Instagramcursus Birth & Joy

Start 6 april!

Birth & Joy is de online Instagramcursus én community die jou voorbereid op een bevalling zonder angst en met plezier!

Jij gaat bevallen, dus wat kun jij doen en wat moet jij leren om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw mooiste bevalling? Dat leer je hier!

Een positieve mind-body connectie heeft grote invloed op je lichaam en gevoel van vertrouwen tijdens de bevalling. Toch kan het zijn dat je je angstig, nerveus of onzeker voelt voor wat de bevalling met je zal doen.

Angst voor de pijn, controleverlies, gezondheid van jou of je kindje of voor je herstel. Ik ken het, ik had ook angsten en daar zit nu juist jouw kracht! Door je angsten bewust aan te gaan, hoe groot of klein ze ook zijn, ga je ze verkleinen of zelfs overwinnen. Joy, ontspanning, minder pijn en misschien wel jouw droombevalling komen er voor in de plaats!

De cursus is puur gericht op jouw mentale voorbereiding op de bevalling en in te tunen op de innerlijke wijsheid van jouw lichaam. Het is daarom belangrijk dat je open staat voor mindtools, meditatie en visualisatie.

Wat krijg je:

Birth & Joy is een online Instagramcursus waarbij je 6 weken lang elke week het volgende krijgt:
– maandag: cursusvideo + opdracht
– dinsdag: praktische tip voor tijdens de weeën
– donderdag om 14.00: Q&A waarin ik live je vragen beantwoord en coaching bied

Je gaat:
– Je angsten overwinnen
– 4 inner powertools gebruiken om je vertrouwen te versterken, nu en tijdens je bevalling
– Je tribe creëren
– Je oermoedergevoel en intuïtie versterken
– voelen dat je klaar bent voor jouw mooiste bevalling!

Extra:
– Bonus 1: Meditatie – een reis naar binnen, tune in op je inner wisdom
– Bonus 2: Meditatie -een reis naar buiten, tune in op je inner birth-queen, jouw kindje in je armen

En dit alles gebeurd op Instagram?
Yes, alles op Instagram! Ik werk met berichten, stories en live-momenten. Het is een besloten community waar alleen zwangere mama’s in zitten die deelnemen aan de cursus.

Ik geloof heel erg in de kracht van de groep! Je gaat elkaar ook versterken, inspireren en helpen. Hoe actiever je zelf bent in de groep, de opdrachten uitvoert, reageert op posts en vragen stelt hoe krachtiger de community is, hoe meer je van elkaar leert en helpt!

Je gaat voor de bevalling waar je nooit van had durven dromen, ingetuned op jouw oermoederinstinct met een gevoel van plezier, vertrouwen, zelfregie en trots! Birth-changing!

Jouw investering: 75 euro

Birth is powerful, let it empower you!