Testimonials

De reden dat we de hypnobirthingcursus gedaan hebben is omdat ik weet dat ademhaling krachtig kan zijn, de insteek van positiviteit, vertrouwen en rust spreekt me aan. Jenny geeft een heldere informatieoverdracht, goede balans tussen dagprogramma volgen en tijd nemen om het persoonlijk op maat te maken. Het boek (Bevallen met Hypnobirthing) is prettig, de informatie is duidelijk beschreven. Het geeft een goed gevoel te weten dat het goed mogelijk is om contact te maken met mijn innerlijke vertrouwen en kracht en weet dat ik dat bij me heb!

A & M
1-daagse Hypnobirthing cursus, maart 2020

De belangrijkste boodschap die we uit de hypnobirthingcursus hebben gehaald is het vertrouwen op eigen kunnen en de ontspanningsoefeningen. Ook heel fijn voor de partner zodat hij ook weet wat er gebeurd en wat hij kan doen om te helpen. Jenny was rustig en nam de tijd voor vragen. Ook gaf ze een goede en duidelijke uitleg. Ze liet iedereen in z’n waarde en gaf advies waar je ook echt iets aan hebt. Het geeft een positieve draai aan de bevalling. Iedereen is vaak zo negatief en op deze manier ga je er positief in en heb je er vertrouwen in dat het goed gaat!

L & L
1-daagse Hypnobirthing cursus, februari 2020

Heel positief qua uitstraling en coachen, praktisch en theoretisch in balans, gaf sfeer en veel handvaten, volledig afgestemd op ons, super waardevol en mooie voorbereiding op onze bevalling.

Vivian & Maurice
1-daagse Hypnobirthing cursus, januari 2020

Jenny kon zich heel goed aanpassen aan mij als persoon en aan wat ik nodig had. Hierdoor kon ik ook open zijn naar haar en was er een veilige basis om aan de gang te gaan met de oefeningen. Ze gaf voor mij woorden aan gevoelens en het vertrouwen dat het ook goed was zo!!

Christien Ijzerman
1-daagse Solo Mom Hypnobirthing cursus, januari 2020

Bij mij is het gelukt door de coaching van Jenny om dmv een andere benadering van mijn onzekerheden anders tegen mijn bevalling aan te kijken. Met nog meer positiviteit en vertrouwen in mezelf en ons kindje; hoe en waar mijn bevalling ook gaat verlopen en plaats vinden het wordt hoe dan ook 1 van de mooiste momenten uit mijn leven.

Merle Derks – Theelen
Cursus Ontspannen Bevallen en Vierde Trimester
oktober 2019