Workshop Een relaxte kraamtijd

Volgende online workshop: dinsdag 7 april!

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Hoe bijzonder is het dat je straks gaat bevallen van jullie kindje! Het is zowel de afsluiting van de zwangerschap als het begin van een nieuw leven en het ouderschap. Het is ook de start van jouw vierde trimester, de eerste drie maanden na de geboorte.

Zo goed als ik me had voorbereid op de bevalling, zo overweldigend vond ik het vierde trimester! Totaal onderschat, maar dat kan echt anders, met veel meer rust, energie en zoals jullie het willen.

In die maanden wil je graag voldoende rust en tijd hebben om tijd met elkaar en je gezin door te brengen, rustig te herstellen, dichtbij jezelf te blijven en misschien ook wel ontzorgt en ontlast te worden van het huishouden.

Wereldwijd heeft elke pasbevallen vrouw dezelfde behoeftes, alleen zijn we in Nederland gewend om veel zelf te doen (omdat we het kunnen 😊) en het anderen naar hun zin te maken. Dit maakt de eerste weken na de bevalling soms overweldigend kunnen zijn en anders dan je je had voorgesteld wat als een teleurstelling kan voelen.

En juist dan heb je het nodig om los te laten en in contact te zijn met jezelf. Deze online workshop helpt je om met een gerust hart je kraamtijd tegemoet te gaan en vooral te kunnen genieten van deze bijzondere periode.

Even tijd voor jezelf en bewust bezig zijn met jouw meest relaxte kraamtijd

Je gaat:

  • Leren hoe je in je kraamperiode, als alle professionele hulp weg is, de ontspanning kunt vinden en kunt genieten
  • Leren wat jouw ideale manier van rust, kraamvisite, hulptroepen, voeding & relatieplan is
  • Gecoacht worden op het tijdelijk loslaten van controle en huishoudelijke taken
  • Leren hoe je op een prettige manier kunt communiceren met je omgeving hoe jij/jullie de kraamtijd willen invullen en ook vooral hoe niet
  • Afstemmen met je partner
  • Opties krijgen voor zorgen en vragen die je eventueel hebt
  • Sparren met anderen mama’s

Volgende online workshop

Datum: dinsdag 7 april
Tijd: 14.00-16.00
Investering: 35 euro
Er kunnen maximaal 4 personen mee doen
Via Zoom