Hypnobirthing

Get ready to be ready!

Alle cursussen gaan door in een online versie. Neem contact met me op als je vragen hebt. Hebben jullie tussen nu en eind april een cursus bij me geboekt dan neem ik contact met jullie op om e.e.a. door te nemen. Zorg goed voor jezelf!

Liefs, Jenny

Je bent zwanger en je weet dat je moet gaan bevallen. Als partner weet je dat zij moet gaan bevallen. Superspannend want wat kun je verwachten? Gaat het pijn doen? Zal het goed gaan? Zal het net zo gaan als de vorige keer? Misschien heb je verhalen gehoord van anderen die je weinig vertrouwen geven of heb je juist al een basisvertrouwen? Als partner denk je misschien na over wat jij kunt doen om haar te helpen of voel je je een toeschouwer die na de geboorte van jullie baby pas zijn rol kan pakken.

Heel begrijpelijk en herkenbaar dat zulke gedachtes en gevoelens naar boven komen. Het is ook zo speciaal en ongelooflijk dat er straks een baby’tje in je armen ligt dat helemaal van jullie is, waar je voor wilt zorgen, beschermen en van houdt. Maar je wil ook dat de bevalling goed gaat, dat je je goed voorbereid hebt, mentaal en fysiek en weet wat jij kunt doen om er een positieve ervaring van te maken.

Mucha Mama Hypnobirthing methode

Mucha Mama Hypnobirthing is een methode die je op een prettige, leuke en persoonlijke manier helpt bij die voorbereiding waarbij de partner een duidelijke rol krijgt. Met makkelijke oefeningen leer je ontspannen, relaxen, vertrouwen, samenwerken en tegelijkertijd met je onderbewustzijn aan de slag te gaan om angsten, zorgen en twijfels weg te nemen, te verkleinen en te overschrijven naar iets positiefs en inspirerends.

Nu oefenen met ontspanning is makkelijker ontspannen tijdens de weeën. Nu oefenen met vertrouwen is vol vertrouwen zijn tijdens de weeën. Nu samen oefenen met ontspanning en vertrouwen is makkelijk ondersteunen tijdens de weeën. Beter nu oefenen, dan tijdens de bevalling!

Daarnaast vertel ik wat er rondom de bevalling bij komt kijken zoals de werking van het natuurlijke bevalproces, bevalhoudingen en het geboorteplan.

Geen mens is hetzelfde, dus alles op maat

Alles in de cursus is gebaseerd op het persoonlijk maken van de technieken. Geen mens is hetzelfde, dus werken we met mama’s eigen ademhalingsritme, de ontspanningsoefening die mama fijn vindt, overschrijf je de angsten, zorgen twijfels die jij hebt en weet je als partner precies hoe je haar kunt ondersteunen tijdens en afleiden van de weeën. Je kunt je als partner na deze cursus dus echt niet meer nutteloos voelen.

Ik probeer er ook altijd plezier en een lach in te brengen, want ook dat is ontspanning!

Welkom!

De bevalling van mijn dochter was echt een droombevalling, mede dankzij mijn voorbereiding. Ik gun alle aanstaande mama’s en partners zo’n bijzonder gevoel en help ik jullie als Hypnobirthing docent heel graag op weg naar een minstens zo fijne ervaring ongeacht jullie keuzes!

Jullie zijn van harte welkom en kijk er naar uit jullie te ontmoeten in de cursus. 

Liefs,

Jenny

Heb je behoefte aan meer info of twijfel je of de cursus iets voor jullie is en wil je dit met me bespreken?
Stuur me een bericht via WhatsApp op 06 52563494 of e-mail jenny@opdencampcoaching.nl, dan neem ik contact met je op. Het gesprek is geheel vrijblijvend natuurlijk!