Hypnobirthing

Een positieve bevalling

Het is super speciaal en ongelooflijk dat er straks een babietje in je armen ligt dat helemaal van jullie is, waar je voor wilt zorgen, beschermen en van houdt. Maar je wilt ook dat de bevalling goed gaat, dat je je goed voorbereid hebt, mentaal en fysiek en weet wat jij kunt doen om er een positieve ervaring van te maken.

Bevallen met hypnobirthing betekent een grote kans op:

“De belangrijkste boodschap die we uit de hypnobirthingcursus hebben gehaald is het vertrouwen op eigen kunnen en de ontspanningsoefeningen. Ook heel fijn voor de partner zodat hij ook weet wat er gebeurd en wat hij kan doen om te helpen. Jenny was rustig en nam de tijd voor vragen. Ook gaf ze een goede en duidelijke uitleg. Ze liet iedereen in z’n waarde en gaf advies waar je ook echt iets aan hebt. Het geeft een positieve draai aan de bevalling. Iedereen is vaak zo negatief en op deze manier ga je er positief in en heb je er vertrouwen in dat het goed gaat! “

Lynn & Lester

Hypnobirthingcursus feb. 2020

De cursus

Je volgt de cursus in 1 dag of twee halve dagen en vindt plaats bij je thuis.

Hypnobirthing geeft je ontspanningsoefeningen, mindtools en fijne handvaten waarmee je zelf een positieve invloed hebt op een mooie, kalme, soepele, gecontroleerde bevalling waar je samen met plezier op terugkijkt. 

Bevallen is een onbewust, automatisch proces waar je niet bij hoeft na te denken. Toch heb je gedurende je leven allerlei verhalen en beelden onbewust opgeslagen die je bevalling kunnen beïnvloeden.

In de cursus leer ik je met makkelijke zelfhypnose-oefeningen en praktische tools hoe je je breinactiviteit kunt verlagen, diep kunt ontspannen en hoe je haar als partner hierbij kunt helpen. Dit vergroot het vertrouwen en maakt dat je makkelijker je zorgen kunt loslaten en vertrouwt op je lichaam, het bevallingsproces en je baby. 

De Mucha Mama Hypnobirthing methode die ik gebruik is volledig gebaseerd op het persoonlijk maken van de technieken. Geen mens is hetzelfde, dus werken we met mama’s eigen ademhalingsritme, de ontspanningsoefening die mama fijn vindt, overschrijf je de angsten, zorgen, twijfels die jij hebt. Als partner weet je precies hoe je je vrouw kunt ondersteunen tijdens de bevalling en ervaar je dezelfde ontspanning en vertrouwen.

Daarnaast vertel ik wat er bij de bevalling komt kijken zoals de werking van het natuurlijke bevalproces, bevalhoudingen en het geboorteplan.

You're going to rock this birth thing

Inclusief

E-book Bevallen met hypnobirthing

Hypnobirthing video's en luistersessies

Persoonlijk oefenboek

Support bij stuitligging, op een natuurlijke manier weeën opwekken en liefdevolle keizersnede

Mijn ondersteuning tot aan de bevalling

Foto Jenny HB

Let's get ready to be ready

privé cursus

€379

Online of bij jullie thuis

1 dag (9.30-16.30)

Inclusief alle extra materiaal

+ gratis Happy Birth Call

Inclusief reiskosten binnen Limburg

Datum en tijden in overleg

Mom only

€199

Online of bij jou thuis

1 dag of 2 avonden

inclusief alle extra materiaal

+ gratis Happy Birth Call

Inclusief handige tips voor je geboortepartner

Datum en tijden in overleg

******** Vergoeding door zorgverzekering mogelijk! ********

De Mucha Mama Hypnobirthing zwangerschapscursus wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. 

Het is eigen verantwoordelijkheid om te checken bij jullie zorgverzekeraar of de cursus wordt vergoed en vanuit welk aanvullend pakket.
Na de cursus kunnen jullie een factuur opvragen die je kunt declareren door te mailen naar info@muchamama.nl.
Weet dat de cursus sowieso een mega waardevolle voorbereiding is op jullie mooiste bevalling!

Contact

Bellen: 06 52 563494, WhatsApp mag ook
E-mail: jenny@birthandjoy.nl

Good to know

Algemene voorwaarden
Privacy Policy