Ervaringen van mama's & papa's

testimonial
Testimonial
testimonial
review
luca

Gisteren is ons zoontje geboren! 💛 Het was een lange marathon in de vorm van een thuisbevalling en heel goed gegaan. Het is heel bijzonder en we zijn🐒trots en blij met hem. VK zei dat ze absoluut aan alles kon merken dat we cursus hypnobirthing gedaan hadden😁 dus mede dankzij jou zo een mooie bevalling🙏🏻.

R & G

Hypnobirthingcursus mei 2020, bevallen juli 2020

Lieve Jenny, ik kwam net uit bad en zag je berichtjes. Ik ben vandaag 11 dagen ‘overtijd’ en werd wat onrustig. Ik was vanmiddag al op zoek naar een visualisatie maar kon deze niet vinden. Wat bijzonder dat jij dan nu weer op mijn pad kwam. Ik heb net de Droombevalling geluisterd, zo ontspannen, zo fijn, zo precies wat ik nodig had. Tranen liepen over mijn wangen het raakte mij echt!! Energie is gaan stromen…enorm bedankt!!!

Dit was echt precies waar ik naar op zoek was, bizar toch?

En ook je 2e visualisatie (Afstemmen op jezelf) kwam als geroepen, even de spanning van wat als het niet spontaan begint, kwijt kunnen raken daardoor…echt heel bijzonder hoor.

Susanne

Visualisaties juni 2020

“Ze is er! De bevalling hebben we als heel bijzonder en positief ervaren, wat zeker mede dankzij de cursus is gelukt! Samen hebben we mijn ademhaling rustig kunnen houden en kon ik me volledig richten op ontspannen. We kijken met trots en een goed gevoel erop terug. Bij deze een dikke dankjewel voor de fijne voorbereiding met/bij jou!”

A & M

Hypnobirthingcursus maart 2020, bevallen mei 2020

De belangrijkste boodschap die we uit de hypnobirthingcursus hebben gehaald is het vertrouwen op eigen kunnen en de ontspanningsoefeningen. Ook heel fijn voor de partner zodat hij ook weet wat er gebeurd en wat hij kan doen om te helpen. Jenny was rustig en nam de tijd voor vragen. Ook gaf ze een goede en duidelijke uitleg. Ze liet iedereen in z’n waarde en gaf advies waar je ook echt iets aan hebt. Het geeft een positieve draai aan de bevalling. Iedereen is vaak zo negatief en op deze manier ga je er positief in en heb je er vertrouwen in dat het goed gaat!

L & L

Hypnobirthingcursus februari 2020, bevallen maart 2020

Heel positief qua uitstraling en coachen, praktisch en theoretisch in balans, gaf sfeer en veel handvaten, volledig afgestemd op ons, super waardevol en mooie voorbereiding op onze bevalling.

Vivian & Maurice

Hypnobirthingcursus januari 2020, bevallen maart 2020

Jenny kon zich heel goed aanpassen aan mij als persoon en aan wat ik nodig had. Hierdoor kon ik ook open zijn naar haar en was er een veilige basis om aan de gang te gaan met de oefeningen. Ze gaf voor mij woorden aan gevoelens en het vertrouwen dat het ook goed was zo!!

Christien

Solo Mom Hypnobirthingcursus januari 2020, bevallen april 2020

Bij mij is het gelukt door de coaching van Jenny om dmv een andere benadering van mijn onzekerheden anders tegen mijn bevalling aan te kijken. Met nog meer positiviteit en vertrouwen in mezelf en ons kindje; hoe en waar mijn bevalling ook gaat verlopen en plaats vinden het wordt hoe dan ook 1 van de mooiste momenten uit mijn leven.

Merle

Cursus Ontspannen Bevallen & vierde trimester, oktober 2019, bevallen december 2019

Contact

Bellen: 06 52 563494, WhatsApp mag ook
E-mail: jenny@birthandjoy.nl

Good to know

Algemene voorwaarden
Privacy Policy