1-op-1

Happy birth coachtraject

Bevallen is ook een mindset, net als het ouderschap. Het gaat niet om perfectie. Je kijkt naar wat werkt voor jou. Onbewuste mind-patronen, vormen van ‘vasthouden’, oude verhalen, verhalen van anderen of overtuigingen die je angstig maken of aan het twijfelen brengen laten gaan en vervangen door het vertrouwen en kracht die in je zit. 

Je bent ondernemend en intuïtief. Wat je nodig hebt is afstemming op een hoger bewustzijnsniveau én praktische tools als handvat die je makkelijk kunt toepassen tijdens de bevalling en daarna. 

Een mindset waarmee je zo in je kracht staat dat je niemand anders nodig hebt en het wel fijn is om je geboorteteam in de buurt te hebben.  

Zo heb ik mijn bevalling van Lauren ervaren en zo stond ik erin. Zo help ik jou vooruit en verder voor jouw bevalling en moederschap. Afstemming op jou, intuïtief delen, back to nature, kennisoverdracht en fun!

Wil jij: 

Let’s do this together! 

l!

Bij stuitligging

Je kindje ligt in stuit en je wilt tips en handvaten om te kijken of hij of zij zich nog uit zichzelf draait vóór de versie of vóórdat je de keuze moet maken voor een stuitbevalling of keizersnede?

Of wil meer vertrouwen krijgen in de versie, stuitbevalling of keizersnede en goed kunnen ontspannen daarin?

We gaan kijken waar jij mogelijk zelf mentaal en onbewust aan het vasthouden bent in jouw lichaam en wat je kunt doen om je baby zijn draai te laten vinden.

Dit gesprek van 1 uur kost 77 euro. 

"This birth will go exactly as it should"

baby, baby feet, bed

“Ze is er! De bevalling hebben we als heel bijzonder en positief ervaren, wat zeker mede dankzij de cursus is gelukt! Samen hebben we mijn ademhaling rustig kunnen houden en kon ik me volledig richten op ontspannen. We kijken met trots en een goed gevoel erop terug. Bij deze een dikke dankjewel voor de fijne voorbereiding met/bij jou!”

A & M

Hypnobirthingcursus maart 2020, bevallen mei 2020

Contact

Bellen: 06 52 563494, WhatsApp mag ook
E-mail: jenny@birthandjoy.nl