Happy birth call

Happy birth call

Bevallen is mindset. Het gaat niet om perfectie, maar om wat werkt voor jou en je kindje.

Onbewuste mind-patronen, vormen van ‘vasthouden’, oude verhalen, verhalen van anderen of overtuigingen die je angstig maken of aan het twijfelen brengen laten gaan en vervangen door het vertrouwen en kracht die in je zit. 

Ga je op en neer van vertrouwen naar onzekerheid of is er ineens sprake van een inleiding, keizersnede of stuitligging? Valt jouw beeld van jouw droombevalling in duigen, maar wil je er wel positief ingaan?

Zelf heb ik deze shifts ook mogen maken. Na een droombevalling thuis, werd ik bij mijn tweede dochter ingeleid. Ondanks mijn weerstand en onzekerheden heb ik er toch een mooie bevalling van kunnen maken.

Het
grootste goed dat jij hebt is jouw mindset!

Alles is er al, met behulp van mij coaching ga je het helder zien en kun je de nodig shifts maken. Dicht bij jezelf en in samenwerking met je (medische) geboorteteam.

Zo gaan we te werk:
– Boek jouw call en ik neem contact via WhatsApp met je op om een telefonische afspraak in te plannen.
– Samen met jou stem ik af op wat jij nodig hebt, wat voor jou werkt nu en tijdens je bevalling. Welke bevalling dan ook; natuurlijk, inleiding, keizersnede, stuit, ziekenhuis of thuis.
– 
Ik maak gebruik van praktische coachtools op het gebied van mindset
– Je krijgt tools en advies voor tijdens zwangerschap én bevalling. 
– we hebben WhatsApp contact zolang nodig is, tot aan de bevalling.

Wil jij: 

Boek dan nu jouw Happy Birth call en let the sun shine!

l!

"This birth will go exactly as it should"

baby, baby feet, bed

“Ze is er! De bevalling hebben we als heel bijzonder en positief ervaren, wat zeker mede dankzij de cursus is gelukt! Samen hebben we mijn ademhaling rustig kunnen houden en kon ik me volledig richten op ontspannen. We kijken met trots en een goed gevoel erop terug. Bij deze een dikke dankjewel voor de fijne voorbereiding met/bij jou!”

A & M

Hypnobirthingcursus maart 2020, bevallen mei 2020

Contact

Bellen: 06 52 563494, WhatsApp mag ook
E-mail: jenny@birthandjoy.nl